Få solbriller med UV beskyttelse hos Tidens Brille i Holte

Det er vigtigt, at du beskytter dine øjne og hud omkring øjnene med solens stråler. Derfor er det en god idé, at du køber nogle gode solbriller med UV beskyttelse. Tidens Brille er din optiker i Holte og vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige solbriller.

Det er især huden omkring dine øjne, som er udsat for UV stråling, da du ikke altid kan bruge solcreme så tæt på dine øjne. Men selve dine øjne tager også skade, hvis de hele tiden bliver udsat for solens stråler.

Beskyt dine øjne mod UV stråling

Du kan ikke se UV stråling og derfor kan vi glemme at beskytte os mod det. Når det kommer til din hud, ser du hurtigt skaderne fra solens stråler, da du bliver rød. Det er ikke så tydeligt for dine øjne, men de tager stadigvæk skade.

De tre former for UV-stråler, der findes, er:

  • UV-A stråler
  • UV-B stråler
  • UV-C stråler

Det er primært UV-B stråler, som du beskytter dig mod, når du har solbriller på. UV-C stråler er også farlige, men de kommer ikke gennem ozonlaget. Der findes steder i verden, hvor ozonlaget er blevet tyndere og her er det endnu mere vigtigt, at du ikke bevæger dig for længe i solen.

Solbriller med UV beskyttelse hos Tidens Brille i Holte

Vi har et stort sortiment af solbriller med UV beskyttelse. Da vi er en optiker i Holte, kan du endda få styrke i dine solbriller, hvis du ønsker det.

Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst beskytter dine øjne og hvorfor det er så vigtigt at købe nogle gode solbriller. Du kan både undgå at holde dig for lang tid ude i solen, men hvis du er derude, bør du have solbriller med UV beskyttelse på.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu