Flotte solbriller med styrke hos Tidens Brille i Holte

Vi ved alle sammen godt, at vi skal passe på solens stråler for vores hud. Det samme skal du gøre for dine øjne. Når du bruger solbriller, beskytter de både dine øjne og den sarte hud rundt om øjnene.

Tidens Brille er din optiker i Holte og vi kan hjælpe dig med at få de helt rigtige solbriller med styrke. Vi har alle de kendte mærker, når du køber dem hos os, kan du få den helt rigtige styrke, samtidig med at du får optimal beskyttelse fra solbrillerne.

Få solbriller med styrke hos Tidens Brille i Holte

Problemet for mange brillebrugere er, at når de køber solbriller på et marked, så skal de ofte gå på kompromis med styrken eller beskyttelsen. Hos Tidens Brille i Holte behøver du ikke gå på kompromis, da du kan få begge dele.

Du kan vælge alle de solbriller, som vi har. Så sørger vi for at give dig den styrke, som du har brug for. For der er ingen grund til, at du skal gå på kompromis med dine solbriller.

Der findes også solbrillerglas, som du kan klikke på dine briller, men det er en smagssag, om man kan lide dem. Der er også briller, hvor glasset bliver mørkere, når solen skinner. Men du kan sagtens få moderne solbriller med styrke.

Hvilken styrke kan jeg få?

Du kan få præcis den styrke, som du har brug for. Når du kommer ind til Tidens Brille i Holte, finder vi sammen ud af, hvad du har brug for.

Du vælger mellem alle vores solbriller og så sørger vi for at lave dem med den styrke, som passer til dine øjne. Så hvis du er op udkig efter solbriller med styrke, kan du altid komme ind til vores butik.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER