Få en lettere hverdag med kontaktlinser fra Tidens Brille i Holte

Hvis du gerne vil skifte dine briller ud med kontaktlinser, eller vil se, om der er en bedre mulighed til dig, så har vi et kæmpe udvalg af kontaktlinser hos Tidens Brille i Holte.

Mange vælger kontaktlinser som supplement til briller, da det ikke altid er hensigtsmæssigt at have kontaktlinser på hele dagen.

Typer af kontaktlinser hos Tidens Brille i Holte

Det er vigtigt, at du finder kontaktlinser, som passer til dit behov. Derfor findes der en række forskellige modeller, som du kan benytte.

Det er bl.a.:

  • 1-dags kontaktlinser
  • 14-dags kontaktlinser,
  • 30-dags linser
  • Døgnlinser

Hvilken løsning, der passer bedst til dig, er et individuelt valg. 1-dags kontaktlinser skifter du hver eneste dag. 14-dags kontaktlinser skifter du hver fjortende dag, hvilket vil sige, at du skal gemme dem i denne periode. 30-dags kontaktlinser holder i dobbelt så lang tid, så de er en god løsning, hvis du ikke gider bruge et nyt par hver dag. De er en dårlig løsning, hvis du ikke gider passe på dem.

Døgnlinser gælder også i 30 dage, men de er lavet til, at du kan have dem på i længere perioder.

 

Brug for flerstyrkelinser?

Du har også mulighed for at få kontaktlinser, så du kan stille skarpt på genstande tæt og langt fra dig. Det er især en god løsning for ældre, som både kan være nærsynet, men samtidig skal bruge læsebriller.

På den måde bliver det mere behageligt for dig at bruge kontaktlinser i hverdagen, for ellers ville du skulle have kontaktlinser og stadigvæk bruge læsebriller.

Her har du brug for flerstyrkelinser. Hos Tidens Briller i Holte foretager altid en synstest, så vi kan finde de bedste kontaktlinser til dit behov.

Vi anbefaler, at du kommer ind og høre om de mange muligheder med kontaktlinser.