Flotte briller hos Tidens Brille i Holte

Om du har brug for briller for første gang, eller du skal have udskiftet dine gamle briller, så kan Tidens Brille i Holte hjælpe dig. Når du kommer ind til os, hjælper en optiker med at finde ud af dine behov.

Vi starter altid med en synstest, for det er muligt, at dit syn har ændret sig, siden dit sidste par briller.

Sådan vælger du dine briller

Når det kommer til briller, er der mange overvejelser, du skal tænke over. Det er bl.a.:

  • Udseende
  • Valg af stel
  • Komfort
  • Fler- eller enkeltstyrket glas?

Alle overvejelser er vigtigt, men hos Tidens Brille i Holte hjælper vi dig gennem alle overvejelserne. For vi kan guide dig til, om det er en god idé at have enkeltstyrket glas eller flerstyrket glas. For selvom du har behov for flerstyrket glas, er det ikke alle, der vælger det, da nogle f.eks. bedre kan lide at bruge læsebriller og almindelige briller.

Komfort er utroligt vigtigt, når det kommer til at vælge de helt rigtige briller. De fleste af os har vores briller på i alle vågne timer. Så det er ikke unormalt, at man har briller på i 12-16 timer om dagen.

Derfor er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige briller.

Tidens Briller i Holte hjælper dig

Vores optikere er der for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Først får du en synstest, så vi får svar på, hvad du har behov for. På den måde ved vi, om du har en bygningsfejl osv. Synstest er gratis med køb af briller, så du skal bare bekymre dig om at vælge de briller, som passer til dig.

Her er det især brugen af dine briller og komfort, der er vigtigt. Vi finder sammen et par flotte briller til dig.