Synstræning hos Tidens Brille i Holte

For at vi kan koordinere os i hverdagen, er det vigtigt, at vores øjne vil det samme. Nogle gange kan du risikere, at dine øjne fokuserer på forskellige punkter og det gør, at din krop mister følelse for, hvad den skal gøre. Synstræning kan få dit syn og dermed krop tilbage på rette spor.

Hvis du oplever udfordringer med motorikken, eller har problemer med at stille skarpt, så kan der være, at der er noget galt med dit syn. Her anbefaler vi dig, at du kigger ind hos Tidens Brille i Holte og finder ud af, om du har brug for synstræning.

Hvornår skal du have synstræning?

Du skal komme ind, hvis du oplever følgende:

  • Du kan ikke afstandsbedømme
  • Du er ikke ligeså god til at stille skarpt
  • Din motorik er blevet værre
  • Din balance er forringet

Alle disse symptomer kan også skyldes værre sygdomme. Det er vigtigt, at du får undersøgt dine øjne, for tit kan synstræning ordne dine problemer. Det har stor betydning, når vores øjne ikke vil det samme, da det er dem, som vores krop bruger, når vi bevæger os rundt.

Sådan hjælper Tidens Brille i Holte med synstræning?

Vi kan skabe et helt forløb til dig med synstræning. I første omgang tjekker vi dit syn, så vi finder ud af, at det er dit syn, der er problemet. Hvis det ikke er dit syn, sender vi dig altid til din læge, da du altid skal undersøges, hvis du fejler nogle af ovenstående problemer.

Det er ikke normalt at have det dårligt eller miste sin motorik. Hvis din krop ændrer sig, bør du altid få det undersøgt og ikke underspille det.

Hvis det har noget med dit syn at gøre, så kan vi hos Tidens Brille i Holte hjælpe dig med synstræning.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING