Få briller i dansk design hos Tidens Brille i Holte

Vi er din optiker i Holte, hvis du er på udkig efter briller i dansk design. Vi har et kæmpe sortiment hos Tidens Brille, fordi vi ved, hvor populært det er med danske briller. Vi er selv store fan af briller i dansk design.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

I vores sortiment af briller i dansk design finder du bl.a.:

  • Fleye
  • Karen Simonsen
  • Kilsgaard
  • Sky Eyewear

Vi er utrolig stolte af at sælge dem alle sammen, da de gør det muligt for alle at finde de perfekte briller til deres personlighed.

Købe dansk design briller fra Tidens Brille i Holte

Vi har et stort udvalg af briller og vi har stort fokus på at levere dig en god service hver eneste gang. Det betyder også, at vi gennemgår samtlige dansk design briller med dig, så du finder de helt rigtige til din smag og personlighed.

Det gode ved danske designere er, at de tænker utrolig meget over, hvordan briller kan skabe kant til dit ansigt. Derfor får flere af mærkerne dig til at udstråle professionalitet.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Sådan vælger du de rigtige briller

De fleste har mellem 1-3 par briller og da de holder i mange år, er det en stor beslutning at vælge briller. Derfor er det vigtigt, at du kigger på hele sortimentet og fortæller om, hvad du normalt godt kan lide.

Det er også altid en god idé at fortælle din optiker i Holte, hvad du gerne vil udstråle. Selv hvis du ikke har haft de store tanker om dine briller, så skal vi hos Tidens Brille i Holte hjælpe dig med at finde de perfekte briller til dig.

Når du først finder de perfekte briller, så kommer du til at føle, at de altid har været en del af dig. Det er det, som dansk design briller kan.