Find din stil med et par briller fra Tidens Brille i Holte

Vi ved godt, at det er en stor beslutning at skulle vælge briller. Det er uanset, om det er første gang, at du køber briller, eller om det er tiende gang. Find din stil ved at besøge din optiker i Holte.

Med briller handler det både om at finde den rette stil og få en synstest, så de også øger din livskvalitet. Hos Tidens Brille i Holte får du begge dele, da vi er eksperter inden for vores felt. Samtidig har vi også den seneste mode inden for briller, så du kan finde det helt rigtige par for dig.

Tidens Brille i Holte hjælper dig med at finde din stil

Det kan på overfladen virke let at finde sin stil. Men faktisk er der mange overvejelser, du skal have, når du skal vælge den helt rigtige stil.

  • Hvilket præg skal dine briller give dig?
  • Nogle farver du er glade for?
  • Hvilken brilleform passer bedst til din ansigtsform?
  • Hvilke situationer har du brug for at bruge brillen i?

Det hele er vigtigt at tænke over, når du skal finde de helt rigtige briller. Nogen har meget stærke holdninger til brillestellet, da de synes, at mange briller får dem til at se firkantet ud i ansigtet. Vi har stor forståelse for det og det er grunden til, at vi er der for dig.

Betydning af brillens farve

Mange tænker, at de bare skal have et par sorte briller og det er da også det mest almindelige. Men i dag kan du få briller i mange forskelige farver. Det har gjort, at man nu har mulighed for at sætte et større præg på ens ansigt ved at vælge et par briller med farver.

Hos Tidens Brille i Holte hjælper vi dig med at finde din stil.

DOWNLOAD STIL GUIDE